MyBridge
MyBridge

Felkészítünk
az új kihívásokra

CLEAN BOOK

CÉLJA

A CLEAN-BOOK tréning célja, hogy olyan tudást és készséget adjon a létesítménygazdának, amivel jól megfogalmazható az optimális takarítási szolgáltatási szint (CSLA) és ezzel egy időben annak az árbecslése is. Ezeket a követelményeket a szolgáltató piac haladó része jól érti és ennek megfelelően elegendő adattal is fog rendelkezni ahhoz, hogy egy igazságos versenyben, képes legyen arra, hogy egy fenntartható szolgáltatási díjat szabjon. Mindez egyben tudatos szelekció is, és megfelelő tervezési, szervezési és fejlesztési folyamat eredményeképpen pedig előállhat a jobb világ, a nyer-nyer helyzet!

KÉPZÉSI NAPOK

1. nap

A tréning első napja a "CB. Klasszikus szolgáltatok" alapvetően végig megy a takarítási szolgáltatás szakma specifikus alapjain és a cél az, hogy a megrendelő megértse, hogy működik egy takarítási vállalkozás és ami rendkívül fontos, hogy azt is, hogy mikor tud jól működni egy ilyen szolgáltatás. Kitérünk minden olyan szempontra ami garanciát jelenthet a megrendelőnek, még ha elsőre ezt nem is látja.
Ez a tréning úgy is felfogható mint egy előszabvány, aminek célja, hogy előkészítse azokat a pontos megfogalmazásokat és egyben az adott technológia számonkérhetőségét.

2. nap

A tréning második napja a "CB. Főtábla" bemutatja azt dokumentációs rendszert, amiben kezelhető a szolgáltatás minden számszerűsíthető eleme. A tréning kitér a felmérésre, az SLA meghatározására és szükséges emberi és eszköz (kezelőszer, kézi eszköz, gép és egyéb fogyóanyag) erőforrások megfelelő dokumentálására. A rendszer 2002-ben került kifejlesztésre és azóta folyamatos fejlesztés alatt áll. Tulajdonképpen legnagyobb jelentősége abban rejlik, hogy bevezet egy olyan gondolkodást, ami aztán alapja lehet a digitális rendszerek bevezetése. Ez egyben a MATISZ IR02-es irányelve is, és a tréningen ezt kifejezetten abból a szempontból vizsgáljuk, hogy miként hozható létre testreszabottan és mik azok az összefüggések, amik alapján kinyerhetőek olyan számok, amik a közbeszerzés szerint is értékelési szempontok lehetnek. A második napon lehetőség van a saját terület dokumentálása a minta FŐTÁBLA rendszerben.

TEMATIKA

 1. Vezetői összefoglaló
 2. Érdekelt felek
 3. Szolgáltatás specifikus fogalmak
 4. A takarítási SLA
 5. Főtábla
 6. A szolgáltatás definíciója
 7. A takarítási szolgáltatás rendszere
 8. Elsődleges kockázati kategóriák
 9. A szakma specifikus szerződés
 10. Klasszikus technológiák és eljárások
 11. Felmérési gyakorlat
 12. SLA meghatározási gyakorlat

TRÉNING DÍJA

40 000 FT+ áfa (tartalmazza a tréning árát, a tréninghez kapcsolódó 100 oldalas jegyzetet és egy Excel mintafájlt)

Tréning időtartama: 16 óra

Tréning időpontjai: 2022.02.02, 2022.02.09

Tréning formája: online

Tréning vezető: Ritz Tibor

Jelentkezés: a jelentkezési űrlap kitöltésével lehet

Jelentkezés

Vidéki helyszínnel kapcsolatos ajánlatkérés, vagy további információ az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Referenciáink

TÁMOP 2.1.6 kiemelt projekt

Intézetünk 2014 áprilisában lehetőséget kapott a TÁMOP-2-1.6-12/1-2012-0001 azonosító számú "Újra tanulok!" című kiemelt projektben való részvételre.

Bővebben …

Worldskills verseny

A szakképzés jelentőségét, az egyes szakmák presztízsét  a kétévente megrendezett WorldSkills versenyek magas szakmai rangja, elismertsége mutatja leginkább.

Bővebben …

Euroskills verseny

A rangos nemzetközi világverseny mintájára európai porondon is indulhatnak a résztvevők, a Euroskills program szintén kétévente kerül megrendezésre.

Bővebben …

Clean Europe verseny

2013-ban kifejezetten a takarítóipar számára jött létre egy új nemzetközi szakmai verseny. A Clean Europe-ot a MATISZ kezdeményezésére négy európai szakmai szervezet hívta életre.

Bővebben …

Bővebben rólunk

Ismerjen meg minket!

Rólunk

Készen állsz?

Nézz körül állásajánlataink közt

Állásajánlatok