MyBridge
MyBridge

Felkészítünk
az új kihívásokra

Felnőttképzést kiegészítő tevékenység

1. A szolgáltatás megnevezése : Előzetes tudásszint felmérése

A szolgáltatás rövid leírása:
A képzésekre való jelentkezés előtt javasoljuk a szolgáltatás igénybevételét, a résztvevő csoportbesorolásához, óralátogatási kedvezményhez
A szolgáltatás térítési díja: A szolgáltatás díjmentes.

2. A szolgáltatás megnevezése : A képzési hatékonyság növelése

A szolgáltatás rövid leírása: A képzés bevezető részében beépített szolgáltatás, melynek témakörei: együttműködés és motiváció, konfliktuskezelés, tanulási technikák
A szolgáltatás térítési díja: A szolgáltatás díjmentes.

3. A szolgáltatás megnevezése: A munkavállalás elősegítése

A szolgáltatás rövid leírása:: A képzés záró részében beépített szolgáltatás, melynek témakörei: munkaerő-piaci ismeretek, álláskeresési alapismeretek, kommunikációs alapismeretek, munkaviszony létesítése.
A szolgáltatás térítési díja: A szolgáltatás díjmentes.

Jelentkezés

Vidéki helyszínnel kapcsolatos ajánlatkérés, vagy további információ az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Referenciáink

TÁMOP 2.1.6 kiemelt projekt

Intézetünk 2014 áprilisában lehetőséget kapott a TÁMOP-2-1.6-12/1-2012-0001 azonosító számú "Újra tanulok!" című kiemelt projektben való részvételre.

Bővebben …

Worldskills verseny

A szakképzés jelentőségét, az egyes szakmák presztízsét  a kétévente megrendezett WorldSkills versenyek magas szakmai rangja, elismertsége mutatja leginkább.

Bővebben …

Euroskills verseny

A rangos nemzetközi világverseny mintájára európai porondon is indulhatnak a résztvevők, a Euroskills program szintén kétévente kerül megrendezésre.

Bővebben …

Clean Europe verseny

2013-ban kifejezetten a takarítóipar számára jött létre egy új nemzetközi szakmai verseny. A Clean Europe-ot a MATISZ kezdeményezésére négy európai szakmai szervezet hívta életre.

Bővebben …

Bővebben rólunk

Ismerjen meg minket!

Rólunk

Készen állsz?

Nézz körül állásajánlataink közt

Állásajánlatok