MyBridge
MyBridge

Felkészítünk
az új kihívásokra

1 Napos specializációk

A szakma fortélyai A-tól Z-ig a következő témákban:

  • Márványtisztítás
  • Szőnyegtisztítás
  • Alaptisztítás, és védőréteg-felvitel (PVC-, linóleumburkolatok)
  • Bio- és zöldtakarítás
  • Műemlék-takarítás

Tanfolyamvezető: Ritz Tibor – Az intézet alapítója és tisztítás-technológiai szakmai vezetője, a MATISZ vezető szakértője, 2010-ben az év vállalkozója, a 2014-es Lille-ben szervezett európai szakmai versenyen aranyérmes magyar csapat felkészítője.


A tréning helyszíne: Elektro Profi Irodaház, 1148 Budapest, Fogarasi út 2-6.
A tréningek díja: 12 000 Ft+áfa. (15 240 Ft)/egynapos tréning

Jelentkezés

Vidéki helyszínnel kapcsolatos ajánlatkérés, vagy további információ az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Referenciáink

TÁMOP 2.1.6 kiemelt projekt

Intézetünk 2014 áprilisában lehetőséget kapott a TÁMOP-2-1.6-12/1-2012-0001 azonosító számú "Újra tanulok!" című kiemelt projektben való részvételre.

Bővebben …

Worldskills verseny

A szakképzés jelentőségét, az egyes szakmák presztízsét  a kétévente megrendezett WorldSkills versenyek magas szakmai rangja, elismertsége mutatja leginkább.

Bővebben …

Euroskills verseny

A rangos nemzetközi világverseny mintájára európai porondon is indulhatnak a résztvevők, a Euroskills program szintén kétévente kerül megrendezésre.

Bővebben …

Clean Europe verseny

2013-ban kifejezetten a takarítóipar számára jött létre egy új nemzetközi szakmai verseny. A Clean Europe-ot a MATISZ kezdeményezésére négy európai szakmai szervezet hívta életre.

Bővebben …

Bővebben rólunk

Ismerjen meg minket!

Rólunk

Készen állsz?

Nézz körül állásajánlataink közt

Állásajánlatok