MyBridge
MyBridge

Felkészítünk
az új kihívásokra

Felületspecialista

Célja

A FELÜLETSPECIALISTA tréning célja, hogy támogatást nyújtson a takarító cégeknek abban, hogy aktív, bemutató alapú szolgáltatás értékesítését tudják megvalósítani és ne legyenek kitéve a pályázatok során megvalósuló domináns árversenynek. A tapasztalatok azt mutatják, ahol létrejön a szakmai alapokra helyezett párbeszéd, ott egészen más szolgáltatási szerződések születnek. Mindezekhez hozzá tartozik a megfelelő kommunikáció és minden más, ami az ügyfélkör kiépítéséhez szükséges.

A szolgáltató cég képes legyen egy vagy több bemutató alkalmával tudatosítani a potenciális megrendelőben, az általa vizsgált terület aktuális tisztasági állapotát és ha a megrendelő nyitott, akkor fel is tudja vázolni a lehetséges szolgáltatási alternatívákat és megoldásokat. Rendkívül fontos szempont, hogy a felületspecialista nem csak egy ügynök, hanem egy a gyakorlat szempontjából is felkészült szakember és az adott projektet maga meg tudja valósítani, vagy le tudja azt vezényelni.

Mit nyújt a tréning?

  • új látásmódot
  • új tapasztalatokat
  • új értékesítési stratégiát

Tartalma

1. NAP

A tréning egy nagy interaktív blokkal kezdődik, ami a Résztvevők aktivitásától függően 5 vagy 6 óra is lehet. Ez magába foglalja az első három egységet. A cél az, hogy egyrészt felelevenítsük a szakmunkás és vagy a szolgáltatásvezetői tudást, másrészt, hogy szülessenek felismerések, arra vonatkozóan, hogy milyen lehetőségeket hozhat ez a tréning és a felületspecialista szerep. A nap zárása egy koncepció ismertetése, ami alapvetően a szolgáltatások megítéléséről szól, és arra építi fel a szolgáltatás-eredmény kritikát, és az azt objektíven alátámasztó eszközrendszert, továbbá magát a szolgáltatás direkt értékesítését.

2. NAP

Továbbra is egy nagyobb blokkal kezdünk (3 – 4 óra), itt viszont csak az értékesítési szakmai tudást kezeljük, ami egy általános kifogáskezeléssel végződik. Ebben az anyagrészben, ami szintén interaktív, jó néhány kommunikációs kérdést átveszünk. A fő szempont a vevők igényei és prioritása. Ezt követi egy 2 órás Technológiai Fegyelem blokk, ami az TF teljes keresztmetszetét és a legnagyobb mélységeit is érinti. A nap a mechanikus hatás eszközrendszerével zárul, ami egyrészt, mint demóra rendszeresítendő eszközválaszték, másrészt, mint átfogó szakmai kérdés fontos.

3. NAP

A „Tanulási folyamat” elemzése és ennek a gyakorlati alkalmazhatósága az önképzésben és a vevői edukációban. A vevői igények és prioritások blokk tartalma a takarítási illemtan és a házirend kérdéseit feszegeti, abból a megközelítésből, hogy ez miként lehet apropó a direkt értékesítési stratégiában. Az egység kifogáskezeléssel zárul, de itt már a másodlagos kockázatok oldaláról közelítjük meg. A szakma-specifikus megközelítések egységben a területek felmérése tételszemléletben lesz a fő téma és eljutunk egészen a FŐTÁBLA elemzéséig. A nap vége pedig a vegyi, a biokémiai és a hőhatás eszközrendszerének áttekintése.

4. NAP

Az első egység a már korábban megismert Realitásvektorok és a Gyakorlati készség elemeinek mátrixába kialakuló nagyon lényegi kérdésekre fókuszál, és előre vetíti a publikációs feladatok megvalósítási lehetőségeit. A második egység az ÁTADÁS kérdéskörét feszegeti és építi fel azt a logikai rendszert, ami aztán a kifogáskezelés harmadik fázisát jelenti, továbbá szolgáltatói garanciák vonatkozásában fontosak. A nap vége egy nagy összevont szakmai előadás, nagyrészt interaktív és a területek sajátosságai szerint mutat be konkrét és nagyon hatásos demonstrációs lehetőségeket.

5. NAP

Egy kollektív nagy projektnap, amikor egy vagy több éles felületspecialista feladatot valósítunk meg közösen. Ezt még a tréning elején nem látjuk pontosan, de ahogy elindulunk, mindjárt megjelenik majd, egy-két terület, ahol lehet majd alkotni. Valójában ez egy kvázi vizsga, megfelelő visszacsatolásokkal és legfontosabb célja, hogy a Résztvevők érezzék a saját bőrükön a feladatspecialista kihívást. A nap végén dokumentáljuk és kiértékeljük az eredményeket, átadjuk a területet a megrendelőnek és levonjuk a tanulságokat.

 

A FELÜLETSPECIALISTA tréning a szakmunkás végzettségre épülő piaci továbbképzés. A Résztvevők a tréning végén tanúsítványt kapnak.

5 alkalmas, 40 órás FELÜLETSPECIALISTA továbbképző gyakorlatorientált tréning

Tréningvezető: Ritz Tibor, Tisztítás-technológiai szakértő, Alkalmazott környezetkutató

Helyszín: Dunakeszi

Időpontja: 2023. február 23 és március 2, 9, 16, 23.

Tréning díja: 115 000 Ft + áfa

Jelentkezés

Vidéki helyszínnel kapcsolatos ajánlatkérés, vagy további információ az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen.

Referenciáink

TÁMOP 2.1.6 kiemelt projekt

Intézetünk 2014 áprilisában lehetőséget kapott a TÁMOP-2-1.6-12/1-2012-0001 azonosító számú "Újra tanulok!" című kiemelt projektben való részvételre.

Bővebben …

Worldskills verseny

A szakképzés jelentőségét, az egyes szakmák presztízsét  a kétévente megrendezett WorldSkills versenyek magas szakmai rangja, elismertsége mutatja leginkább.

Bővebben …

Euroskills verseny

A rangos nemzetközi világverseny mintájára európai porondon is indulhatnak a résztvevők, a Euroskills program szintén kétévente kerül megrendezésre.

Bővebben …

Clean Europe verseny

2013-ban kifejezetten a takarítóipar számára jött létre egy új nemzetközi szakmai verseny. A Clean Europe-ot a MATISZ kezdeményezésére négy európai szakmai szervezet hívta életre.

Bővebben …

Bővebben rólunk

Ismerjen meg minket!

Rólunk

Készen állsz?

Nézz körül állásajánlataink közt

Állásajánlatok