MyBridge
MyBridge

Referenciáink

 

Euroskills verseny

A rangos nemzetközi világverseny mintájára európai porondon is indulhatnak a résztvevők, a Euroskills program szintén kétévente kerül megrendezésre.

A EuroSkills versenyek a WorldSkills szakmai versenyek célkitűzéseit követik, itt azonban lehetőség nyílik az egyéni megmérettetés mellett csapatversenyekre is. A versenyzők szakmacsoportonként szaktudásuk mellett a csapattagok közötti együttműködésről, kooperációról, és kreativitásról számot adnak.
A Tisztítás technológia Tudományok Intézete Kft. a kezdetektől fogva szponzorálja a EuroSkills programot és ezzel a SkillsHungary nemzeti válogatottat. Ritz Tibor 2007 óta vezető szakértő-helyettesként tagja a nemzetközi versenyszervező bizottságnak. A verseny korhatáros, a versenyzőknek 24 év alattinak kell lenniük.
Az EuroSkills versenyeket a 2008-as indulástól kétévente rendezik meg, eddig a takarítás mindegyik versenyidőszakban fontos és nagy népszerűségnek örvendő, rendkívül látványos versenyszám volt. A versenyek a megmérettetés mellett jó alkalmat biztosítanak a nemzetközi kapcsolatok felvételére és ápolására, a tapasztalatcserére. Nagy büszkeségünk, hogy annak ellenére, hogy a magyar képzés jóval rövidebb, mint a nemzetközi versenytársak országaiban, minden alkalommal érmet szereztünk.
2008 Rotterdam (Hollandia) Egy ezüst- és 2 bronzérem a magyar csapatnak.
2010 Lisszabon (Portugália) Nem vettünk részt.
2012 Spa-Franchorsamps (Belgium) Bronzérem a karbantartó specialistának.
2014 Lille (Franciaország). Aranyérem a felületspecialistának és aranyérem a magyar csapatnak.
További információ: http://skillshungary.hu/versenyek/euroskills-versenyek/

 

Bővebben rólunk

Ismerjen meg minket!

Rólunk